Oran Aesthetics in Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak (2024)

Top artsen en prachtige resultaten! Zeker een aanrader. Ik heb lippen, jukbeenderen en botox laten doen. Heel blij mee.

Tar Vermeulen

10 mei 2024 12:12

Ik heb 2 behandelingen gehad botox en lipfillers. Beide artsen waren top! Goede uitleg en heel vriendelijk. Ze stellen je gerust en luisteren naar je wensen. Zeker voor herhaling vatbaar. ❤️

Infinity Reall

4 mei 2024 15:03

Ik ben bij Drs Tiwow geweest en super tevreden. Ze kijkt goed naar wat je nodig hebt en is erg professioneel. Ik zou zeker weer terugkomen!

Bo -

3 mei 2024 13:01

Geholpen door Ilja. Zij is een lieve, aardige vrouw. Deelt haar eerlijke mening en gaat rustig te werk met uitleg. Mijn volgende bezoek zal ik zeker weer bij haar plannen.

Lidewij B

19 maart 2024 15:03

Erg tevreden over Drs. Tiwow erg klantvriendelijk denkt mee en erg tevreden over de behandeling.

nathalie ccv

19 maart 2024 14:02

Geholpen door Ilja, ze heeft botox voor migraine gezet en lipfillers gedaan. Ilja is een lieve, aardige vrouw. Deelt haar eerlijke mening en gaat rustig te werk met uitleg. Mijn volgende bezoek zal ik zeker weer bij haar plannen.

Lidewij B

23 februari 2024 14:02

Ik was 2 weken geleden in deze kliniek met DRS. Tiwow. Zij is een wonder! We hebben Botox gedaan en wat zeker is, is dat ik weer naar deze kliniek kom! Ik ben tot nu toe over geen enkele kliniek tevreden geweest, maar wat ik nu krijg is geweldig. Dankje ❤️

vera grujic

4 januari 2024 22:10

Dr Oran is echt een topper! Ze luistert naar je wensen, werkt perfectionistisch en zorgt ervoor dat je met een glimlach de deur uitgaat. Ben al jaren vaste klant bij haar!

Saar Tje

12 december 2023 14:02

Professionele kliniek. Botox behandeling voor mijn frons doe ik altijd hier bij dokter Ehsan. Hij legt alles goed uit. Neemt de tijd voor je en het gehele behandeling is vrijwel pijnloos.

E A

21 november 2023 15:03

Dr Tiwow is heel professioneel, ze bekijkt en beoordeelt de te behandelen zone’s en adviseert op een zeer geruststellende manier. Ik ben bang van naalden, maar ze heeft ervoor gezorgd dat ik niets heb gemerkt en ontspannen de behandeling heb ondergaan. Ze straalt ook een bepaalde rust en zelfverzekerdheid uit wat ervoor zorgdraagt dat je vol vertrouwen de b... Toon meer »

Dr Tiwow is heel professioneel, ze bekijkt en beoordeelt de te behandelen zone’s en adviseert op een zeer geruststellende manier. Ik ben bang van naalden, maar ze heeft ervoor gezorgd dat ik niets heb gemerkt en ontspannen de behandeling heb ondergaan. Ze straalt ook een bepaalde rust en zelfverzekerdheid uit wat ervoor zorgdraagt dat je vol vertrouwen de behandeling ondergaat. Ik ben super tevreden en raad iedereen aan haar uw behandeling toe te vertrouwen. Oran aesthetics recommandeer ik absoluut. Toon minder »

Jacqueline Walden

14 november 2023 15:03

Heel goed geholpen door Ilja. Voelde heel vertrouwd, fijn consult vooraf over wat ik kon verwachten. De behandeling zelf was snel en ben heel erg blij met het resultaat!!

Een prima sfeer, het personeel is erg vriendelijk waarbij er goed geluisterd wordt naar je wensen! Ik ben super tevreden met de resultaten van de behandelingen door Dr. Ilja Tiwow!

Busra Teker

7 november 2023 14:02

Dr Oran is een hele vriendelijke en zorgzame vrouw. Ze neemt haar tijd en luistert naar je wensen. Ook zal ze je haar eerlijke advies geven!

Rosalie Smit

13 oktober 2023 11:11

Via een vriendin bij Oran Aesthetics gekomen en ben super tevreden. Ik heb twee weken geleden voor het eerst lipfillers laten doen bij dokter E. Ayubi. Ik heb mij heel erg op mij gemak gevoeld en kreeg een eerlijk en duidelijk advies. Ik blijf maar complimenten krijgen over hoe natuurlijk mijn lippen eruitzien, maar wel voller. Ik kom 100% terug voor touch u... Toon meer »

Via een vriendin bij Oran Aesthetics gekomen en ben super tevreden. Ik heb twee weken geleden voor het eerst lipfillers laten doen bij dokter E. Ayubi. Ik heb mij heel erg op mij gemak gevoeld en kreeg een eerlijk en duidelijk advies. Ik blijf maar complimenten krijgen over hoe natuurlijk mijn lippen eruitzien, maar wel voller. Ik kom 100% terug voor touch ups en zal Oran Aesthetics zeker aanraden! Toon minder »

Amy Sahebali

28 juli 2023 21:09

Ik ben fan! Ik ben zeer tevreden over de resultaten van mijn lipfiller behandeling uitgevoerd door Dr. E. Ayubi! Bij Oran hangt er een ontspannen maar professionele sfeer. Er word goed gezorgd dat je je op je gemak voelt en er is altijd ruimte voor een grapje. Wanneer ik het gebouw verlaat is dit altijd met een goed gevoel en mooi resultaat. Ik blijf hier ze... Toon meer »

Ik ben fan! Ik ben zeer tevreden over de resultaten van mijn lipfiller behandeling uitgevoerd door Dr. E. Ayubi! Bij Oran hangt er een ontspannen maar professionele sfeer. Er word goed gezorgd dat je je op je gemak voelt en er is altijd ruimte voor een grapje. Wanneer ik het gebouw verlaat is dit altijd met een goed gevoel en mooi resultaat. Ik blijf hier zeker komen, en ik kan iedereen deze fijne plek aanraden. Toon minder »

Nienke Zeeman

11 juni 2023 10:10

Prettige sfeer en ik voelde me helemaal op mijn gemak. In de behandelkamer is vanaf de behandelstoel te zien dat er veel certificaten er zijn behaald. De dokter neemt echt de tijd om met jou te bespreken wat de mogelijkheden en wat je zelf wilt. Ik kom hier zeker terug!

Shereen

9 juni 2023 15:03

Ik ben al een aantal keer bij Dr. Ehsan geweest voor botox. Hij geeft altijd eerlijk advies. Super tevreden!

Sem Als

11 mei 2023 18:06

Mijn eerste keer botox bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.

Manuela Overhorst

20 maart 2023 10:10

Ik kom al een lange tijd voor al mijn behandelingen bij Oran Aesthetics! Ik vind alle 3 de artsen echt geweldig, en krijg altijd complimenten. Hartelijk dank voor de goede zorgen en ik kan niet wachten op de volgende behandeling!

Robin v/d L

12 maart 2023 13:01

Ik doe al jaren mijn lipfiller bij oran Aesthetic en het ziet er altijd heel mooi en natuurlijk uit ! Ik ben vandaag nog geholpen door dr. Ehsan ,ik heb echt niks gevoeld van de prikjes ! Super blij met het resultaat!

chic clusive

12 februari 2023 17:05

De enige arts die ik mijn gezicht toevertrouw is dokter Oran. Ze is ontzettend goed in wat ze doet, stelt je op je gemak, geeft eerlijk advies en zorgt voor zo'n mooi en natuurlijk resultaat! Ze weet altijd perfect hoe ik het wil hebben en ben al jaren super blij met haar! Ook in de kliniek hangt een hele fijne sfeer, waar je van begin tot eind vriendelijk w... Toon meer »

De enige arts die ik mijn gezicht toevertrouw is dokter Oran. Ze is ontzettend goed in wat ze doet, stelt je op je gemak, geeft eerlijk advies en zorgt voor zo'n mooi en natuurlijk resultaat! Ze weet altijd perfect hoe ik het wil hebben en ben al jaren super blij met haar! Ook in de kliniek hangt een hele fijne sfeer, waar je van begin tot eind vriendelijk wordt geholpen. Zonder twijfel een aanrader! Toon minder »

Özlem

18 januari 2023 14:02

Ik ben bij oran aesthetics geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk/ zeer behulpzame artsen en geven passend advies.D... Toon meer »

Ik ben bij oran aesthetics geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk/ zeer behulpzame artsen en geven passend advies.
De volgende behandeling zal ik op korte termijn bij hen inplannen! Toon minder »

N.Roya

14 januari 2023 14:02

Ik word altijd heel kundig en proffesioneel geholpen en ben ontzettend tevreden met de service. De prijs-kwaliteit verhouding is echt fantastisch! Oran is een ontzettend vriendelijke dame die alle tijd voor je neemt. Ik ben heel erg tevreden met alle behandelingen die ik tot nu toe heb gehad mbt fillers, botox en andere beauty behandelingen aan gezicht en li... Toon meer »

Ik word altijd heel kundig en proffesioneel geholpen en ben ontzettend tevreden met de service. De prijs-kwaliteit verhouding is echt fantastisch! Oran is een ontzettend vriendelijke dame die alle tijd voor je neemt. Ik ben heel erg tevreden met alle behandelingen die ik tot nu toe heb gehad mbt fillers, botox en andere beauty behandelingen aan gezicht en lichaam. Toon minder »

Nilgun Esen

12 januari 2023 16:04

Ik heb de hoofdpijnbehandeling met btx gehad bij dr Ehsan en ben hier zeer tevreden over. Zal hier geregeld terugkomen

Jhonny Bravo

12 januari 2023 14:02

Onlangs bij Oran Aesthetics een behandeling gekregen. Ik ben zeer goed behandeld, zeker waard om mij hier voortaan te vestigen als een vaste klant. Puur vanwege hun professionele aanpak, duidelijke uitleg en zeker ook hun goede advies op mijn behoeftes. Verder is het lekker makkelijk te bereiken genoeg parkeerplek. Vergeleken met andere plekken in Amsterdam... Toon meer »

Onlangs bij Oran Aesthetics een behandeling gekregen. Ik ben zeer goed behandeld, zeker waard om mij hier voortaan te vestigen als een vaste klant. Puur vanwege hun professionele aanpak, duidelijke uitleg en zeker ook hun goede advies op mijn behoeftes. Verder is het lekker makkelijk te bereiken genoeg parkeerplek. Vergeleken met andere plekken in Amsterdam is dit zeker een aanrader. Toon minder »

nawied hashemi

12 januari 2023 14:02

Ik kom al een paar jaar bij Oran en ik vind haar geweldig! Ze straalt ook rust uit en dat is fijn aangezien ik het toch telkens weer spannend vind. Ze denkt goed mee en geeft goede adviezen. Ik ben echt heel blij met haar. Zeer kundige arts!

Yvonne Baas

12 januari 2023 14:02

Ik heb mijn eerste behandeling gehad bij dr. O. Ayubi. Een fantastische dokter en individu. Zij luistert heel graag naar je en de wensen die je hebt. Ook geeft zij een eerlijk en genuanceerd advies. Dr. O. Ayubi creëert een aura van rust tijdens de behandeling en stelt je gerust voor de treatment. haar kliniek straalt sereniteit uit. Dr. O. Ayubi dankjewel v... Toon meer »

Ik heb mijn eerste behandeling gehad bij dr. O. Ayubi. Een fantastische dokter en individu. Zij luistert heel graag naar je en de wensen die je hebt. Ook geeft zij een eerlijk en genuanceerd advies. Dr. O. Ayubi creëert een aura van rust tijdens de behandeling en stelt je gerust voor de treatment. haar kliniek straalt sereniteit uit. Dr. O. Ayubi dankjewel voor je advies, tijd, eerlijkheid en openheid. Toon minder »

Shabana Hamdard

28 september 2022 12:12

Onlangs ben ik voor de tweede keer bij Oran Aesthetics geweest voor een lipfiller behandeling, om specifiek te zijn bij S. Ayubi. Ik ben zeer tevreden met haar als behandelaar. Ze stelt mij goed gerust en vraagt mij wat mijn precieze wensen zijn voor zij aan de slag gaat. Ik ben al twee keer tevreden de zaak uitgelopen en onderhand zie ik mezelf wel als vast... Toon meer »

Onlangs ben ik voor de tweede keer bij Oran Aesthetics geweest voor een lipfiller behandeling, om specifiek te zijn bij S. Ayubi. Ik ben zeer tevreden met haar als behandelaar. Ze stelt mij goed gerust en vraagt mij wat mijn precieze wensen zijn voor zij aan de slag gaat. Ik ben al twee keer tevreden de zaak uitgelopen en onderhand zie ik mezelf wel als vaste klant bij deze kliniek. Ik kan het iedereen aanraden hier langs te komen. Toon minder »

Zhenya Sargsjan

3 juli 2022 22:10

Hele fijne ervaring dankzij dr. S. Ayubi. Mijn eerste keer een filler behandeling gedaan met prachtig resultaat. Door haar kennis en ervaringen werden mijn zenuwen al heel snel verminderd. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ze wist mijn wensen toe te passen voor het perfecte eindresultaat! De uitkomst is precies wat ik wilde, super blij mee!Ook bij binnenk... Toon meer »

Hele fijne ervaring dankzij dr. S. Ayubi. Mijn eerste keer een filler behandeling gedaan met prachtig resultaat. Door haar kennis en ervaringen werden mijn zenuwen al heel snel verminderd. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ze wist mijn wensen toe te passen voor het perfecte eindresultaat! De uitkomst is precies wat ik wilde, super blij mee!
Ook bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen door de dame achter de balie. Oran Aesthetics is 100% een aanrader. Toon minder »

Marinka de Winter

29 juni 2022 21:09

Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor.ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox er... Toon meer »

Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor.
ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox ervaring.❤️ Toon minder »

Daevano 2

25 juni 2022 11:11

Dr. Oran is zeer deskundig en heeft alle aandacht voor de wensen van de klant. De behandeling wordt in alle rust uitgevoerd en er wordt echt de tijd voor genomen. Al met al erg professioneel, heel klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat en beveel daarom Dr. Oran en de kliniek van harte aan!

P. Si

23 juni 2022 05:05

Erg behulpzaam, service gericht en bekwaam. Voeren enkel en alleen een behandeling uit als ze erachter staan. Bedankt voor jullie top advies!

Zahir Aumaj

22 juni 2022 21:09

Ik ben helemaal tevreden met de resultaat.

walaa hejazi

19 mei 2022 12:12

Niemand kan aan Oran tippen. Ze is zo kundig, levert natuurlijke resultaat, klantgericht, top service, zo onwijs eerlijk, werkt secuur, als je doordraait geeft zij aan dat het genoeg is en ze neemt echt de tijd voor je. Staat altijd klaar als je vragen hebt en wat een top locatie! AANRADER!

Strokeand Brush

11 april 2022 15:03

Ik heb mijn lippen laten oplossen en daarna heel subtiel laten opvullen. Ik ben super tevreden hiermee. Ik heb nu echt super mooie natural lippen. Ze luistert echt naar je wensen.

Mylene Boode

18 maart 2022 19:07

The place to be! Ik kom al een paar jaar bij Oran en moet er een aardig stukje voor rijden, wat het dubbel en dwars waard is! Ik ben bang voor naalden maar elke keer weet ze mij op mijn gemak te stellen. Oran houdt van een natuurlijke look en kijkt heel goed met je mee wat bij jou het beste past. Ik zit daardoor met een fijn en vertrouwd gevoel in de stoel.... Toon meer »

The place to be! Ik kom al een paar jaar bij Oran en moet er een aardig stukje voor rijden, wat het dubbel en dwars waard is! Ik ben bang voor naalden maar elke keer weet ze mij op mijn gemak te stellen. Oran houdt van een natuurlijke look en kijkt heel goed met je mee wat bij jou het beste past. Ik zit daardoor met een fijn en vertrouwd gevoel in de stoel. Heel blij met deze super lieve topper! Toon minder »

Marianne Voorbij

6 januari 2022 18:06

Al jaren een trouwe klant van Oran Ayubi. Ze luistert naar je wensen en geeft altijd een eerlijk advies. Haar resultaten zijn altijd super! Het is een stukje rijden naar Oran Aesthetics maar ik heb het er zeker voor over.

Sylvia Visser

29 september 2021 17:05

Mijn eerste afspraak met Oran was in 2018 en sindsdien nooit meer bij haar weggegaan. De eerste keer botox en fillers is super spannend maar zij stelde mij mega erg op m'n gemak. Oran houdt van een natuurlijke look, de vorm van je gezicht en lippen iets aanzetten waardoor het nooit onnatuurlijk kan worden. Make up artiesten die dagelijks veel gezichten en li... Toon meer »

Mijn eerste afspraak met Oran was in 2018 en sindsdien nooit meer bij haar weggegaan. De eerste keer botox en fillers is super spannend maar zij stelde mij mega erg op m'n gemak. Oran houdt van een natuurlijke look, de vorm van je gezicht en lippen iets aanzetten waardoor het nooit onnatuurlijk kan worden. Make up artiesten die dagelijks veel gezichten en lippen zien twijfelen zelfs of m'n lippen van zichzelf zo mooi volume hebben of dat ik er toch een beetje hulp bij heb gekregen ;) Inmiddels zijn heel veel vriendjes en vriendinnetjes ook bij haar langs geweest en niemand kan meer zonder haar! Dankjewel lieve Oran, you are the best xxxxx A. Toon minder »

Amanda van effrink

16 september 2021 22:10

Ik heb bij dr Samira de pdo draden laten zetten.Ik wilde iets wat mijn eigen huid sterker maakt ,meer weerstand geeft en wil dat t lang mooi zou blijven en direct resultaat. Heel wat dus!Vandaar dat ik voor pdo heb gekozen,mr ik moet toegeven..het resultaat is nog mooier dan verwacht.. (mijn huid struktuur is er van verbeterd,heb veel meer glans en voelt h... Toon meer »

Ik heb bij dr Samira de pdo draden laten zetten.
Ik wilde iets wat mijn eigen huid sterker maakt ,meer weerstand geeft en wil dat t lang mooi zou blijven en direct resultaat. Heel wat dus!
Vandaar dat ik voor pdo heb gekozen,mr ik moet toegeven..het resultaat is nog mooier dan verwacht.. (mijn huid struktuur is er van verbeterd,heb veel meer glans en voelt heel veel meer steviger)mede dankzij dr Samira die mij geweldig geadviseerd heeft ,waar ze het precies zou gaan zetten,waardoor ik t beste resultaat heb behaald! En mij eigen gezicht vorm weer terug is!
Ik was gigantisch zenuwachtig en dr Samira heeft mij door haar rustige en zelfverzekerde houding enorm gekalmeerd, nogmaals bedankt ben zo blij en gelukkig ik adviseer iedereen om bij jou te komen!
Bedankt Groetjes Denise Toon minder »

Denise Wanrooij van

14 september 2021 18:06

Oran Aesthetics in Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5780

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.